WE ARE SIXPOINT

Vi är ett produktionsbolag utanför Göteborg där vi utvecklar framtidens varumärken. Vi har arbetat med produktmedia i 15 år och stärkt våra kunders varumärken med kreativa reklamprodukter. Med vårt kontaktnät av fabriker över hela världen och vår egen maskinpark med digitala tryckmaskiner kan vi hjälpa dig utveckla skräddarsydda produkter för alla behov. 

VISION

To be the most fun and creative production agency for the most ambitious and inspiring clients

Mission

To help companies grow and be successful by giving them the best product solution with the least possible environmental impact

SIXPOINT Academy

I SIXPOINT Academy drar vi nytta av all vår erfarenhet inom branschen och samlar värdefull information till dig som är kund hos oss. Spana in våra olika inlägg nedan och har du ytterligare frågor är det bara att höra av dig till oss.

Senaste inlägg:

Merchandise

Merchandise Värdeökning Merchandise – den sista av våra kategorier inom produktmedia. Kanske har du nån gammal band-tshirt hemma från en konsert eller en fotbollshalsduk med

Läs mer »

Giveaways

Giveaways En gåva I detta avsnitt av SIXPOINT Academy tittar vi på giveaways – en kategori inom produktmedia. Vad är då en giveaway? Det är

Läs mer »

Profilprodukter

PROFILPRODUKTER Profilprodukter Men vad är nu egentligen profilprodukter? Det som utmärker denna kategori inom produktmedia är att det främst är företaget själva som använder produkterna.

Läs mer »

VI ÄR...

FLEXIBLA

En av dom bästa sakerna med vår platta organisation är vår möjlighet att vara flexibla. Vi kan komma med kreativa lösningar som passar just dig och dina behov.

KREATIVA

Att vara kreativa är kärnan i vår verksamhet, det är det vi gör bäst. Vi älskar kreativitet i alla dess former och det hjälper oss att ta fram unika lösningar för våra kunders olika behov.

SNABBA

För att kunna göra snabba beställningar har vi egna maskiner som sköter tryck och beskärning. På så sätt kan vi korta ner ledtiderna och erbjuda snabba leveranser till våra kunder.

ENGAGERADE

Vi vill alltid ge dig den bästa lösningen och försöker att få till det där lilla extra i våra samarbeten. Vi gillar långa samarbeten där vi tillsammans jobbar för den bästa lösningen.

Erfarna

Efter över 10 år i brandingindustrin har vi en bred erfarenhet och stor kunskap som gör oss till en trygg och säker affärspartner.

ROLIGA

Vi älskar det vi gör och vi tror på att vi får de bästa resultaten när vi har roligt. Därför ser vi till att ha kul på jobbet, varje dag.

…VI ÄR
SIXPOINT

BOKA KONSULTATION

Vill du veta mer om oss eller diskutera branding över en kopp kaffe? Hör av dig via formuläret nedan så bokar vi in ett möte.