PROFILPRODUKTER

Ge ditt företag ett utseende! Vi erbjuder användbara produkter som förmedlar ditt företags budskap och tonalitet. Klä din personal i enhetliga profilkläder och se till att dina kunder minns dig genom giveaways med din logga.

VÅRA PRODUKTER

Exempel på våra produkter:

  • Armband i silikon
  • Nyckelband
  • Jettags
  • Multiwear
  • Mössor
  • Kepsar
  • Märken
  • Pins
  • T-shirts
  • Hoodies

 

… med flera. Vi har ett brett urval av produkter och ett stort kontaktnät av leverantörer som samtliga håller god kvalitet. Saknar ni något i listan är det bara att höra av er.

PROFIL-VADÅ?

Profilprodukter, vad är det egentligen? Kärt barn har många namn – profilprodukter kan även kallas för bland annat produktmedia, promotionprodukter och  profilreklam. Produkternas syfte är att kommunicera ett varumärke eller företag genom till exempel logomärkning, färg och företagsspecifik design. Det kan alltså vara allt från kläder och muggar till pennor och vattenflaskor som på något sätt förmedlar ett varumärke. Dessa produkter kan sedan användas i olika syften, antingen för att förstärka den interna relationen inom företaget genom en enhetlig design på kläder och produkter, eller för att sprida medvetenheten utanför företaget genom till exempel giveaways, merchandise och reklamartiklar.

IDé TILL PRODUKT

MÖTE

Första steget är att träffas och sätta upp lite pelare för vårt samarbete framåt. Vi ser till att vi vet åt vilket håll vi ska och vilka förväntningar som finns. Ett tips är att ha tittat på vår THREEPOINT längre ner på sidan innan mötet.

IDé & DESIGN

Nu kommer vi till det roliga, att tillsammans komma fram till idé och design. Här kan vi vara olika mycket drivande beroende på hur klar bild ni har av vad ni vill skapa. Kanske är ni på det klara med vad ni vill ha och då kommer vi bara med vår input utifrån vår erfarenhet, eller så vill ni använda oss som bollplank och vi blir då mer delaktiga även i framtagning av idé och koncept. Oavsett har vi erfarenheten och kontakterna som krävs.

FEEDBACK

Utifrån vad vi kommit överens om i idé-fasen tar vi fram ett förslag som vi lämnar över till er. Ni har då chansen att lämna era synpunkter på förslaget och vi har en dialog om möjligheter att justera och anpassa. Beroende på upplägg kan vi ha flera rundor med förslag och feedback, men hur detta arbete ser ut är en av sakerna vi har kommit överens om i vårt första möte.

TIDPLAN

När vi kommit överens om design och skiss är det dags att titta på framtagning, paketering och leverans av er produkt. Vi sätter upp en tidplan med olika milstolpar för er produkt.

LEVERANS

Hurra, er produkt är färdig och ni kan njuta av er produkt från oss på SIXPOINT.

SIXPOINT SOLUTION - STEP BY STEP

DESIGN

Vi tar fram en produkt tillsammans, så som ni vill ha den. Kanske har ni en tydlig bild av vad ni behöver, eller så vet ni inte alls. Oavsett vad som stämmer in på er så löser vi det ihop.

PAKETERING

När produkten är designad är det dags för paketering. Även här kan vi titta på olika lösningar tillsammans för att hitta en lösning som passar er.

LAGERhållning

Paketerad och klar behöver vår produkt nånstans att bo. Här har vi möjlighet att agera som en tredjepartslogistiker för att spara utrymme åt er och göra leveransen så smidig  för er som möjligt. Detta kan vara extra bra när det rör sig om flera produkter över en längre tid.

WEBSHOP

Om vi kommit fram till en lösning där vi kan agera mellanlager behöver vi ett system där ni kan beställa de produkter ni behöver, när ni behöver dem. Då sätter vi upp en snygg webshop som är unik för er och era anställda så ni enkelt kan lägga ordrar när behovet dyker upp.

HANTERING

Efter ni har lagt ordern i webshoppen kommer den fram till oss och vi plockar ihop era varor och ser till att de skickas så snart som möjligt.

LEVERANS

Nu är det inte långt kvar! Era varor hämtas av transportören som ser till att de levereras till er snabbt och säkert.

VOILA

Paketet är framme och det är bara att njuta av era nya, snygga produkter från oss på SIXPOINT.